Fira de la ciència al Guàrdia 2018
Intercanvi amb Alemanya 2018

Campanya de Promoció de la Salut CFGS de Dietètica

En aquesta campanya el nostre objectiu ha estat donar a conèixer en que consisteix el plat saludable de colors amb el nostre eslògan : “Acoloreix el teu plat, acoloreix la teva vida”, però per arribar en aquest destí vam explicar primer la distribució i classificació dels nutrients que obtenim dels aliments: macronutrients (hidrats de carboni, proteïnes i lípids) i micronutrients (vitamines i minerals).

L’altre gran objectiu va ser introduir els conceptes de reciclatge i del residu zero, ja que consideram molt importants aquests moviments, i que els més petits de la nostra societat en prenguin consciència per viure en un planeta cada vegada més sostenible.

Per altre banda, la nostra campanya va anar destinada a revisar els menús del col·legi i fer unes recomanacions als professionals de la cuina, per ajudar-los a introduir, modificar i millorar la distribució i presentació dels diferents menús perquè siguin més atractius pels fillets i filletes. La veritat es que vam ser molt ben rebuts i, amb molta satisfacció per la nostra part, hem vist com aquests dies ja s’han produït els primers canvis per a l’elaboració dels menús del mes de Març.

Pitjau si voleu veure el vídeo de la campanya.