Fira de la ciència al Guàrdia 2018
Intercanvi amb Alemanya 2018

Fi de classes 2a avaluació

Us informam que el proper dimecres 17 d'abril l'alumnat no tindrà classe.

Aquest mateix dia, de les 8-14h si voleu reunir-vos amb els professors d'àrea heu de telefonar als Tel.971372744 / 971372941 / 650953745 per apuntar-vos a consergeria per demanar hora.

Proves lliures CF: Llistes definitives admesos

D'acord a l'article 14.1 de l'Annex 1 de la resolució de la directora general de Formació Professional i Formació del Professorat de 4 de febrer de 2019 per la qual es convoquen les proves lliures per obtenir els títols de tècnic i de tècnic superior de formació professional del sistema educatiu i se'n concreten aspectes sobre l'organització (BOIB núm. 18 de 9/02/2019), publiquem la llista definitiva de persones inscrites que podeu consultar al següent ENLLAÇ

 També publiquem el calendari del desenvolupament de les proves, que podeu consultar al següent ENLLAÇ

 

Proves lliures CF: Llistes provisionals admesos

D'acord a l'article 12.1 de l'Annex 1 de la resolució de la directora general de Formació Professional i Formació del Professorat de 4 de febrer de 2019 per la qual es convoquen les proves lliures per obtenir els títols de tècnic i de tècnic superior de formació professional del sistema educatiu i se'n concreten aspectes sobre l'organització (BOIB núm. 18 de 9/02/2019), publiquem la llista provisional de persones inscrites.

 Així mateix, i d'acord amb l'article 13 de l'esmentada Resolució, els interessats disposen dels dies 25, 26 i 27 per presentar reclamació contra la relació provisional de persones inscrites.

Per veure les llistes, cliclau damunt l'ENLLAÇ

Els alumnes d'FPB de Serveis Comercials amb el programa ICAPE

Els nostres alumnes de Formació Professional Bàsica de Serveis Comercials es desplaçaren a Palma per mostrar el seu projecte ICAPE. Enhorabona!!!

ICAPE és un projecte educatiu que impulsa els valors de la persona, les capacitats emprenedores i familiaritza els estudiants amb el concepte de responsabilitat social.

L’objectiu general d’ICAPE és aconseguir que els alumnes millorin la seva capacitat de: treballar en equip, prendre decisions, planificar, assumir responsabilitats, comunicar-se, etc. ICAPE és un programa dissenyat perquè els alumnes arribin a assolir les capacitats emprenedores de manera real, posant en pràctica el concepte d’aprendre fent.

DemoLab UIB

Els alumnes de 4t d’ESO que actualment estan realitzant l’assignatura de Biologia i Geologia han participar avui en l’activitat “Anem a fer una medusa d’ADN!”, que forma part del programa “Demolab” de la UIB.

Les al·lotes i al·lots han utilitzat tècniques senzilles per obtenir aquesta molècula fonamental per a la vida, però també han repassat de la mà de persones expertes algunes característiques dels organismes. Les expectatives eren bones, però els resultats les han superat, i podem dir que tant els alumnes com els professors hem gaudit d’una estona molt agradable, entretinguda i  enriquidora.

Volem agrair l’esforç i dedicació que els monitors han prestat en aquesta activitat.

El programa Demolab, de la Facultat de Ciències de la UIB es desenvolupa en el marc del Programa d’Orientació i Transició a la Universitat (PortUIB) de la UIB i la Conselleria d’Educació i Universitat del Govern de les Illes Balears.

Campanya de Promoció de la Salut CFGS de Dietètica

En aquesta campanya el nostre objectiu ha estat donar a conèixer en que consisteix el plat saludable de colors amb el nostre eslògan : “Acoloreix el teu plat, acoloreix la teva vida”, però per arribar en aquest destí vam explicar primer la distribució i classificació dels nutrients que obtenim dels aliments: macronutrients (hidrats de carboni, proteïnes i lípids) i micronutrients (vitamines i minerals).

L’altre gran objectiu va ser introduir els conceptes de reciclatge i del residu zero, ja que consideram molt importants aquests moviments, i que els més petits de la nostra societat en prenguin consciència per viure en un planeta cada vegada més sostenible.

Per altre banda, la nostra campanya va anar destinada a revisar els menús del col·legi i fer unes recomanacions als professionals de la cuina, per ajudar-los a introduir, modificar i millorar la distribució i presentació dels diferents menús perquè siguin més atractius pels fillets i filletes. La veritat es que vam ser molt ben rebuts i, amb molta satisfacció per la nostra part, hem vist com aquests dies ja s’han produït els primers canvis per a l’elaboració dels menús del mes de Març.

Pitjau si voleu veure el vídeo de la campanya.